Tyringe söker fystränare

Vill du vara med och modernisera fysträningen inom Tyringe Hockey?

Föreningen

Vi i Tyringe Hockey har stora ambitioner att lyfta nivån på vår ungdoms- och juniorverksamhet för att lyckas uppnå målet att förse vårt A-lag med fler egenfostrade spelare. Vi kan konstatera att ishockeyn har utvecklats väldigt mycket det senaste decenniet, inte minst i hur man bedriver fysisk träning. Kroppen är det absolut viktigaste redskapet när man spelare ishockey och för att lyckas prestera i den moderna ishockeyn ställs allt större krav på en mer allsidig fysik och bra kosthållning. Styrka och kondition är fortfarande extremt viktigt men en hockeyspelare idag måste utöver det även vara smidig och ha god balans och inte minst vara medveten om och anamma goda kostvanor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som är utbildad inom området för att vara ansvarig för fysträning samt utbilda i kost och näringslära inom föreningen. För de yngre åldrarna kommer Du främst att säkerställa kvaliteten genom att skapa träningspass med åldersanpassad fysträning och utbilda/coacha våra ungdomstränare. För äldre ungdomar, juniorer samt seniorer kommer Du även viss utsträckning att hålla i fysträningen.

Kvalifikationer/behörighet

  • Utbildning inom idrottsfysiologi, träningslära eller motsvarande
  • Ett genuint intresse för att arbeta med såväl ungdomar som seniorer
  • Praktisk erfarenhet

Anställningstyp

Deltid

Vid frågor kontakta:

Anders Rosenqvist

Mobil: 0723-527 633
E-post: rosenqvist.anders@gmail.com

Dela med andra