Tyringe Hockey förstärker sin organisation

Tyringe har påbörjat arbetet med att förstärka sin organisation. Daniel Söderberg kliver in som assisterande sportchef till Filip Steensbjerre. De båda kommer nu att påbörja arbetet med lagbygget inför säsongen 2021/2022. 

Ordförande Anders Hjärners kommentar till förstärkningarna i organisationen:

– Filip har gjort ett bra jobb med väldigt små medel för att ställa ett slagkraftigt lag på isen de senaste säsongerna i ATG Hockeyettan. Tyringes organisation behöver förstärkas på många poster för att vi långsiktigt ska kunna ta kliv framåt som förening.

– Nu stärker Daniel upp Filip som assisterande sportchef vilket jag tror kommer vara väldigt positivt för föreningen. På sikt är vårt mål i styrelsen att bygga en stark organisation för framtiden.

– Det kommer bland annat också att förstärkas med en fystränare för alla föreningens lag som tidigare annonserats. Vilket är en av de viktiga pusselbitarna för vår långsiktiga satsning på barn och ungdomar i föreningen. Fler förstärkningar i organisationen är att vänta.

Sportchef Filip Steensbjerres kommentar:

– Jag ser framemot samarbetet med Daniel då vi delar samma ambitioner för föreningen. Vi har redan påbörjat arbetet med att bygga nästa års trupp samtidigt som vi intensivt tittar på möjligheter att förstärka laget inför fortsättningsserien.

Nybliven assisterande sportchef Daniel Söderbergs kommentar:

– Jag ser med tillförsikt på de kommande säsongerna för Tyringe Hockey. Känns kul och spännande att gå in i denna rollen. Tror vi kommer bli ett bra team tillsammans som med olika erfarenheter och infallsvinklar kan hitta rätt verktyg för att bygga ett starkt lag.

– Målsättningen är givetvis att etablera oss i toppen av ATG Hockeyettan. Ett stort steg kommer att tas redan nästa år men först ska vi säkra kontraktet.

Dela med andra