Joakim Strandberg förlänger kontraktet

Målvakten Joakim Strandberg har skrivit på för sin tredje säsong med Tyringe Hockey. Under säsongen som gick var Joakim många gånger lagets bästa spelare. Och nu vill han ha revansch.

Filip, du har gjort klar med Joakim Strandberg till laget kommande säsong. Hur viktig är denna underskrift?

– Detta är en grymt viktig förlängning för Tyringe Hockey då Strandberg är en nyckelspelare för oss. Jag är oerhört glad över att vi återigen får ha vad jag anser en av seriens bästa målvakter i laget!

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

– Strass delar våra ambitioner och bidrar starkt till att skapa en vinnarmentalitet i laget!

Joakim, vilka är dina kommentarer att återigen spela för Tyringe?

– Känns fantastiskt att få möjligheten att komma tillbaka till Hovet ännu en säsong! Det är en stor revanschlusta som jag går och bär på efter förra säsongens bergochdalbana.

– Men jag kände verkligen att gruppen tillsammans med Rahm vände på skutan i slutet av säsongen och visade att det kunde spelas riktigt bra hockey i Tyringe!

– Tillsammans med våra underbara och fantastiskt engagerade supportrar fick vi uppleva b.la. det mäktiga derbyt mot Osby! Den stämningen vill man bara uppleva igen och hoppas att ni som stöttat oss genom allt kommer få betalt i riktigt underhållande hockey med många tunga segrar hemma på Hovet!

– Ta hand om varandra där ute i dessa virustider så hoppas vi att vi kan köra igång som vanligt till hösten igen, avslutar Joakim.

Magnus Rahm, vad säger du om att Joakim Strandberg har skrivit på för ytterligare ett år?

– Härligt. En av seriens bästa målvakter enligt mig.

– Att Strass blir kvar betyder mycket, han är en ledare både på isen och i omklädningsrummet. Han är seriös och ställer krav på sin omgivning. I år ska han också få den hjälp han behöver av att ha ett bra lag framför sig så att han kan vinna matcher åt oss.

– Nu hoppas vi på att det kommer lite fler påskrifter de närmsta dagarna. Vi har många bollar i luften just nu och ska bara samla ihop dem. Att Strass blir först ut att skriva på ett nytt kontrakt hoppas vi kunna få andra att göra samma sak.

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

En annan skriver om “Joakim Strandberg förlänger kontraktet”

Kommentarer är stängda.