Info angående nya restriktioner från regeringen

Vi har idag tagit ett beslut gällande säsongskort då vi endast får släppa in max 420 åskådare till söndagens hemmamatch mot Bäcken HC. De säsongskort som är köpta av privatpersoner kommer att gälla, vi ber er kontakta kansliet om ni ska komma på matchen så att vi har exakt koll.

Detta senast fredag 13/3 kl. 14.00. Kontakta kansliet på telefon 0451-514 35 eller mail kansli@tsos.com

Sponsorkorten har vi beslutat att dra in i kvalserien, inga fribiljetter till spelare och ledare kommer delas ut till a-lag eller u-lag. Fritt inträde för barn upp till 16 år tar vi också bort. Vi hoppas att våra sponsorer och övrig publik har förståelse för detta beslut. Vi kommer få släppa in max 420 åskådare på söndagens match mot Bäcken.

Bilcentrumgruppen

Bluefoxes kommer få 100 biljetter som de säljer så vi får folk till hemmastå. Inga biljetter kommer säljas i entrén utan all försäljning kommer ske via Tickster. Just nu är försäljningen stoppad. Vi återkommer med info så snart Tickster öppnar försäljningen. Skulle regeringen fatta nya beslut så kommer vi inte betala tillbaka för eventuellt sålda biljetter.

Vi hoppas på detta sätt kunna få in tillräckligt med pengar för att klara av de löpande kostnaderna som vi har. Domare, resor, mat och löner ska betalas. Som alla vet är det inte så lätt att bedriva verksamhet i hockeyettan. Detta beslut gör det ännu svårare då våra möjligheter att få in pengar begränsas.

”En match utan publik är ingen riktig match. En match utan supportrar innebär också stora inkomstbortfall för klubben. Därför behöver vi ert stöd även om ni inte kommer på matchen. Att swisha summan för en biljett betyder mycket.”

Citat från Leksands IF

Tänkte vi kunde göra samma. Vårt swishnummer är: 123 691 59 61


Hoppas alla har överseende med vårt beslut.

Tyringe Hockey genom Magnus Rahm

Om ni har några eventuella frågor så kontakta: Magnus Rahm 0735-453869  eller magnus.rahm@engelholm.se

Dela med andra
  •  
  •  
  •