Joakim Strandberg signerar nytt kontrakt

Tyringe Hockey kan idag bekräfta att den 29-årige målvakten Joakim Strandberg har signerat ett nytt kontrakt som innebär att han stannar i klubben ytterligare en säsong.

– Det känns kanon! Underbart att få förtroendet att spela kvar och vara med på resan att göra Tyringe till en utmanare om högre placeringar i Hockeyettan, säger Strandberg själv om att förlänga.

Med Strandbergs underskrift är nu 2 spelare från dagens trupp klara för en fortsättning över säsongen 2019/2020.

Sparbanken Skåne
Thurn Data & Systemkonsult

– Det känns fantastiskt. ”Strass” har verkligen visat vilken hög nivå han besitter och kommer fortsättningsvis att vara en nyckelspelare för oss. Han är en matchvinnare som kommer att ge oss möjligheten att nå våra mål, säger Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre.

Denna säsong har han hittills stått 23 av lagets matcher och har en räddningsprocent på 90,3 %.

– Det känns kanon! Underbart att få förtroendet att spela kvar och vara med på resan att göra Tyringe till en utmanare om högre placeringar i hockeyettan. Möjligheten att bygga vidare på det vi påbörjat, tryggheten att få stanna eftersom jag trivs väldigt bra med min roll i laget. Att vi på allvar ska börja utmana högre upp, bli ett starkare lag som kan tillhöra topp 5 istället för tvärtom och där gillar jag klubbens visioner om hur det ska nås, säger Joakim Strandberg själv.

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong och innebär att Joakim Strandberg förblir en Tyringespelare över säsongen 2019-20.

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta #35 Joakim Strandberg
Född 1989-05-13
Födelseort Göteborg
Längd / vikt 182 cm / 82 kg
Position Målvakt
Plockhandske Vänster
Moderklubb Partille HK
Klubbar i karriären Partille HK, Arlanda HC, Malmö Redhawks, AIK, Huddinge IK, Västervik IK, IK Pantern, Vita Hästen, Kristianstads IK, Tyringe Hockey
Aktuell Förlänger sitt kontrakt med en säsong.

Dela med andra
  • 6
  •  
  •