J20 tillbaka på vinnarspåret

Tyringe Hockeys J20 är tillbaka på vinnarspåret, efter förra matchens övertidsförlust mot Helsingborg, då man ikväll besegrade Mörrum med 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 0-1) på bortaplan.

Tyringe inledde matchen i Blekinge på bästa sätt då man tog ledningen i den första perioden genom Benjamin Jardeskog assisterad av Jonatan Edlund och Adam Ringdahl. Innan perioden var slut hade dock Mörrum kvitterat matchen.

I början av den andra perioden tog hemmalaget också ledningen med 2-1 och Tyringes kvittering skulle dröja, vilket gjorde mittenperioden mållös för Tyringes del.

Dryga 12 minuter in i den tredje perioden kvitterade Tyringe till 2-2 genom Victor Kauppi assisterad av Måns Hansson. Med 5 minuter kvar av matchen tog ”blåa” också ledningen då Johannes Wallin fick in pucken, assisterad av Felix Hesselbom och Adam Ringdahl.

Mörrum hade inte gett upp matchen utan fick in sin kvitteringspuck i sista stund då matchklockan stod 59:53. Tyringe skulle dock ta hem segern och vinstpucken gick i mål redan 30 sekunder in i förlängningsperioden. Återigen var det Johannes Wallin som stod för målet, och återigen var det Felix Hesselbom och Adam Ringdahl som stod för assisterna.

Dela med andra