Välkommen på ispremiär

Ispremiär säsongen 2018/19 sker måndag den 6 augusti klockan 18.00-20.00 på Tyrs Hov.
Även juniorlaget äntrar isen.

I samband med premiären ordnas även olika kringaktiviteter. Det blir bland annat internmatch och spelarpresentation av spelarna i A-laget. Det ges även möjlighet att säkra säsongsbiljetter då kansliet är bemannat.

Supporterklubben Blue Foxes är också på plats. Men på grund av gällande eldnings- och grillförbud blir det ingen korvgrillning vid huvudentrén utan försäljning sker istället i stora cafeterian som håller öppet. Blue Foxes erbjuder även tio procents rabatt på inköp av medlemskort.
– Efter träningspasset kommer laget och ledarna att finnas tillgängliga utanför A-lagets omklädningsrum för lite mingel. Så välkomna att ta en titt på årets upplaga, säger sportchef Filip Steensbjerre.
Det är fri entré – kom i tid

Sparbanken Skåne
SwedSafe
Dela med andra
  • 126
  •  
  •