Första ispasset deklarerade förändringar (bilder).

Ja, då var vi igång igen. Första ispasset var avklarat för Tyringes iskrigare, för supportrarna och för alla andra runtomkring TSOSS.

Det var en ganska stor skara åskådare som fick se ett träningspass vilket varvades med skridskoåkning, passningsspel och tvåmålsspel i ett bra tempo.

På isen fanns många nya ansikten blandade med den rutinerade stomme laget har som ryggrad. Spelarna visade på glädje, hårda skott samt finurlighet vilket bådar gott för framtiden – något som också noterades av åskådarna i spontana applåder.

Förutom tidigare annonserade förvärv och förändringar följer här några kompletterande uppgifter.

Anders Stålberg (tillbaka)

Anders ”Stålis” Stålberg fanns överraskande med på passet trots han tidigare meddelat att han önskat pausa med hockeyn. Suget har kommit tillbaka och Anders gör en provperiod på isen trots att han saknar försäsongsträning i benen. Härligt att ha honom tillbaka!

Dennis Svensson (lån/samarbete KIK)

Dennis kommer från KIK och är ett led i ett samarbete mellan KIK och TSOSS där vi redan sett att Mattias Sjöberg har varit i Kristianstad och tränat.
Vi hälsar Dennis varmt välkommen till Tyringe.

André Dryler (avslutat kontrakt)

Noterade gjorde säkert många att André inte fanns med på isen. André har varit skadad under föregående säsong och parterna har därför i en ömsesidig överenskommelse beslutat att avsluta kontraktet.
Värt att veta är att André är välkommen tillbaka om det visar sig att formen också kommer i rätt nivå.

Supporterspelaren (saknades)

Ja, den här spelaren finns av ekonomiska skäl inte med på isen då vi i dagsläget inte har fått in det kapital som behövs. Vi ber därför er att hjälpa oss att möjliggöra detta förvärv genom ert bidrag i form av att  köpa T-Shirt eller som företag köpa unik reklamplats på spelarens tröja.Klicka här!

Nedan följer lite bilder från träningen.

 

Text: Fredrik Selander
Foto: Fredrik Selander

Dela med andra