Är du vår nya klubbchef?

Vi vill ta nästa steg i föreningens utveckling varför vi i en nyinrättad tjänst söker klubbchef. Är du en naturlig ledare som sätter laget före jaget, är trygg i den rollen och utstrålar förtroende och trygghet? En hårt arbetande lagkapten med ett genuint intresse för att utveckla människor och talang, som älskar när ditt lag vinner? Är du lika skicklig på att arbeta planerat som händelsestyrt, och har ett naturligt intresse för idrott i allmänhet och för ishockey i synnerhet?

Då ser vi gärna att du söker tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att företräda Tyringe SOSs utåt i diverse skiftande sammanhang, samt att samordna, leda och ansvara för den dagliga verksamheten i klubben.

Sparbanken Skåne

I tjänsten ingår att vårda, bygga och fördjupa kontakter med många olika intressenter, både internt och externt, såsom samarbetspartners, sponsorer, medlemmar, företrädare för andra klubbar, viktiga beslutsfattare verksamma i regionen, med flera. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering TyrsHov i Tyringe, tillsammans med övriga medarbetare i ditt team. Som klubbchef rapporterar du till föreningens styrelse.

Vem är du?

Du är en utmärkt kommunikatör i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är utåtriktad och känner dig fullständigt trygg och säker i rollen som företrädare för en organisation i såväl med- som motgång.

Du har en för tjänsten kanske en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet – till exempel inom ekonomistyrning (budgetering, kontering, budgetuppföljning, målstyrning) ledarskap och förhandlingar, liksom förstås grundläggande kunskaper i Excel, Word, Outlook, et cetera.

Vidare är du initiativrik och gillar att samarbeta och bygga för tjänsten relevanta nätverk. Vi ser det som meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av liknande uppdrag och föreningsverksamhet, samt ett redan upparbetat kontaktnät inom Tyringe SOSs verksamhetsområde – såväl geografiskt som branschmässigt. 

Du är prestigelös, förstår och uppskattar värdet av de ideella krafter som är klubbens ryggrad, och inser att tjänsten som klubbchef innebär att du verkligen är hela föreningens klubbchef, att tjänsten lika självklart omfattar ungdomshockeyn som A-lagsverksamheten.   

Har du frågor angående tjänsten, är du välkommen att kontakta Sportchef Daniel Söderberg daniel@frysboxen.se , alternativt Jörgen Persson jorgen.persson@teamsvb.se.

Sista ansökningsdag är 30 april, och urval sker löpande. Ansökan skickas till kansli@tsos.com.

Dela med andra