Stöd vår insamling till ukrainska flyktingar

Tyringe Hockey fick under gårdagen in ett förslag från en medlem i föreningen att bistå Ukraina i det skrämmande som händer just nu.

Förslaget går ut på att föreningen skänker sin del av vinsten vid försäljningen av lotter i 50/50 lotteriet i kvällens match till förmån för ukrainska flyktingar.

Föreningen tycker detta är ett lysande sätt att vara med att bidra och har antagit förslaget.Under morgonen har dessutom ett antal andra medlemmar, privatpersoner och företag valt att möta upp detta och kommer att gå in och stötta med motsvarande belopp i bidrag genom föreningen Tyringe Hockey! Pengarna kommer efter insamling att överlämnas till Röda Korset.

Vill ni vara med och möta upp denna insamling med motsvarande summa som 50/50 lotteriet drar in vid kvällens match meddela då oss på kansli@tsos.com eller stöd oss genom att köpa extra många 50/50 lotter i samband med kvällens match.

För mer info om Röda Korsets insamling se www.rodakorset.se/var-varld/har-arbetar-vi/ukraina/

Dela med andra