Inför Mjölby hemma

Alla restriktioner är släppta och då ska Hovet fyllas! Idag tar vi emot Mjölby hemma. Ett lag vi vill ha revansch på efter förlusten i premiären!

Datum: Söndag 13 februari
Nedsläpp: 16:00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV:play.staylive.se/tyringehockey
Biljetter: www.tickster.com

Huvudtränare Magnus Rahm inför nedsläpp:

Sparbanken Skåne

– Tätt på given! Efter fredagens sköna seger är det dags igen. Vi följer gameplanen i 60 min och tar till oss de ändringar vi gör på resans gång. Vi visar att vi vill vinna genom att täcka skott, kriga ut puckar och rensa framför eget mål. Klyschor men sanningen. För att citera Frazze: ”Blåmärken försvinner men poängen har vi kvar.”

Mjölby torskade vi mot i premiären med 1-0 efter en blek insats i 60 min. Här gäller det att vi tar tag i matchen direkt och lirar vårt spel. Mjölby ett lag med massa rutin och skillade lirare. Så gäller att sätta stopp för dem och göra det jobbigt för dem över hela banan.

Vi hoppas att få tillbaka några killar i roostern med och närma oss full line up.

När killarna kommer tillbaka en efter en hoppas jag att NI i publiken med kommer tillbaka. När är väldigt saknade och ert stöd behövs. TILLSAMMANS ska vi ta 3 poäng. Att få ert stöd i ryggen igen betyder mycket. Vi ska göra de jobbigt för Mjölby på planen och ni på läktaren då ör vi svårstoppade!

Lets get ready to rumble!

Preliminär laguppställning

Andrew Masters

Victor Carlsson

Backar

Viktor Wahldén Mathias Sjöberg

Melker Bergman Isac Hedlund

Mads Hanneborg Tommy Parran

Josh Villaflor

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Casper Åkesson

Isac Bexdal Felix Franzén Robin Ericsson

T.J. Sneath Filip Jannerstig Harry Nilsson

Dela med andra