Inför Grästorp hemma

Efter tre raka segrar är det nu dags för ny match! Det är hemmamatch mot Grästorp som står på menyn. Välkomna till Hovet!

Datum: Söndag 6 februari
Nedsläpp: 16:00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV: play.staylive.se/tyringehockey
Biljetter: www.tickster.com

Huvudtränare Magnus Rahm inför matchen:

Sparbanken Skåne

– Stabil 3:a borta mot Alvesta senast! Här är vi nog mest nöjda med det arbete och intensitet som vi gör utan puck. Viktigt att vi förstår hur mycket det betyder. Chippa ut, sätta press, aktiva i press över hela banan. Det la grunden till 3 poäng.

Nu gäller det att vi chippar in på samma sätt mot Grästorp. Ett lag som vann sin division. Har kollat lite på dem och de är rörliga och starka på skridskorna. Så gäller att vi bromsar ner dem samt att vi vrider på skallarna i egen zon! Men största nyckeln är ändå vårt spel, att vi gör jobbet och följer de riktlinjer vi sätter upp #tillsammans innan matchen.

Jag hoppas nu också att NI hittar tillbaka och att grabbarna får det härliga stödet vi är vana vid på Hovet. Jobbigt att vara motståndare när vi har er i ryggen. Så nu hoppas vi att vi hjälps åt på resa tillsammans med Blue Foxes! Nu kör vi!

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson

Andrew Masters

Backar

Viktor Wahldén Tommy Parran

Melker Bergman Josh Villaflor 

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Mathias Sjöberg

Forwards

T.J Sneath Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Felix Franzén Casper Åkesson

Isac Bexdal Filip Ljungdahl Robin Ericsson

Albin Brännström Filip Jannerstig Harry Nilsson

Herman Samevik

Indisponibla: Jesper Ahlgren och Fredrik Hansson.

Dela med andra