Sjöberg är tillbaka!

Tyringesonen och kulturbäraren Mathias Sjöberg gör comeback! Han har i dag skrivit på ett kontrakt för resten av säsongen 21/22.

Den välmeriterade backen har egentligen beslutat sig för att lägga ner karriären. Han spelade sina sista matcher med moderklubben säsongen 19/20. Men efter att ha fått tillbaka suget och diskussioner med sportchef Söderberg har han nu beslutat sig för att hjälpa moderklubben i återtåget mot Hockeyettan.

– Jag är glad att vi fått Sjöberg att snöra på sig skridskorna igen! En förutsättning har varit att Mathias ska vara igång ordentligt och det är han nu efter att ha tränat med laget i snart 3 månader, säger Söderberg.

Text & Reklam

Kulturbäraren Sjöberg har massvis med rutin från SHL och Hockeyallsvenskan till Hockeyettan och kvalspel i Hockeytvåan. Rutin som kan visa sig avgörande när det drar ihop sig.

– Vi vet alla vad Matte kan på isen och han kommer även tillföra mycket vid sidan av och i omklädningsrummet. Från och med 1 februari kör han för fullt med oss och är tillgänglig alla matcher. Han är med redan ikväll mot Boro då han ersätter Hanneborg som är indisponibel!

Vi hälsar Matte varmt välkommen tillbaka!

Dela med andra