Inför Mjölby borta

Efter några bakslag med corona och inställda matcher är det nu äntligen dags för premiär för Alltvåan! Vårt blå och röda lag åker idag till Mjölby för att inleda serien.

Datum: Söndag 16 januari
Nedsläpp: 16.00
Arena: ProTrain arena, Mjölby
Webb-TV: Solidsport.com/mjolby-hc

Huvudtränare Magnus Rahm inför matchen:

SwedSafe

– Ja, vi korsar både fingrar och tår hårt att vi nu får lira idag. Det har varit hårt jobb för att få till matcher men vi har fått nej från alla lag. Så nu är vi laddade!

Premiär är premiär och alltid lite nervöst att veta var man står. Vi fick som tur är en match i benen mot Malmö men det är 16 dagar sedan vi lirade nu. Vi har gjort vad vi kunnat för att hålla uppe fart och intensitet i träningen men det är svårt när vi inte vetat när det blir match. Tycker ändå vi känns väl förberedda!

Mjölby har vi inte mött innan utan bara sett på video. Jag tror det blir en annan typ av hockey än vi mött under hösten. Ett lag som spelar trap och vill kontrollera spelet. Nycklarna för oss ligger att höja tempot i matchen och utnyttja vår fart. Gäller att vända spelet snabbt och göra det jobbigt för dem. Vi har ett par nycklar vi tittat på inför matchen och hoppas de sitter!

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson

Andrew Masters

Backar

Viktor Wahldén Tommy Parran

Melker Bergman Josh Villaflor 

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Forwards

Robin Ericsson Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Jesper Ahlgren

Isac Bexdal Felix Franzén T.J. Sneath

Albin Brännström Filip Ljungdahl Harry Nilsson

Indisponibla: Herman Samevik, Filip Jannerstig och Casper Åkesson (ansluter måndag).

Dela med andra