Schröder Skadeteknik AB tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är glada att kunna presentera Schröder Skadeteknik som ny TSOS-partner!

TSOS-partner har blivit ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som Schröders och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Om Schröder Skadeteknik AB

Schröder Skadeteknik är idag ett av Skånes största företag inom skadesanering. Med egen lokal i Tyringe och utgångspunkt även från Kristianstad och Bromölla kan de med sina cirka 30 medarbetare leverera professionell skadeservice alla dagar på året, dygnet runt.

Idag arbetar de huvudsakligen med skadesanering, det vill säga sanering och rivning efter exempelvis bränder, vattenskador, skadedjursangrepp med mera. Utöver sanering efter skador erbjuder de även tjänster inom bland annat rivning, klottersanering, golvblästring, mögelsanering och avfuktning.

Anlita våra partners redan idag!

Hemsida: www.schroderst.se

Dela med andra