Casper Åkesson vänder tillbaka till Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey har idag skrivit kontrakt med den välbekante forwarden Casper Åkesson! Casper spelade i den blå och röda tröjan förra säsongen och vänder nu tillbaka från Köping.

– Casper är ett välkänt ansikte och en kille som vi ville ha kvar från ifjol! En rollspelare som kan ta jobbet och bana väg för sina medspelare. Det är en bra spelare att ha både i box- och powerplay, och han tillför oss både bredd och spets! säger sportchef Daniel Söderberg.

Den 22-årige forwarden lämnade Tyringe inför säsongen för att spela vidare i Hockeyettan i Köping. Nu står det klart att Ängelholmssonen förstärker inför Alltvåan och jakten på avancemang.

Text & Reklam

Under höstserien i Hockeyettan har Casper hunnit med 23 matcher som resulterat i 2 mål och 5 assist. Nu ska den stora forwarden peta in puckar för Tyringe Hockey – något som Casper själv ser mycket fram emot.

– Det känns grymt kul att få chansen att komma tillbaka till Tyringe och försöka hjälpa laget i återtåget till Hockeyettan! Hoppas att vi så småningom kan fylla hallen och göra det tillsammans!

Vi hälsar Casper varmt välkommen tillbaka!

Dela med andra

En annan skriver om “Casper Åkesson vänder tillbaka till Tyringe Hockey!”

Kommentarer är stängda.