Uppdatering från sportchefen

Tyringe Hockey har en stolt tradition av att få fram och utveckla hockeyspelare. Allt från egna produkter som gått vidare till NHL och landslag likt Andreas Thuresson till spelare utifrån likt Tex Williamsson och Joel Persson där klubben varit en språngbräda uppåt i seriesystemet.

Klubben sätter ett stort värde i att utveckla spelare som vill framåt och bli den bästa möjliga hockeyspelaren. Med detta sagt har klubben ingen ambition att släppa någon spelare ur truppen under säsong då klubbens mål om ett återtåg till Hockeyettan har högsta prioritet! Men att våra spelare är intressanta för lag högre upp i seriesystemet är inget vi kan stoppa.  

Tommy Parran håller en exceptionell nivå för Hockeytvåan och anbud har inkommit som klubben tackat nej till. Men för att utmana Tommy och för att ge honom möjlighet att testa sig på högre nivå har han tränat en träning med Kristianstad IK i HockeyAllsvenskan. Det har dock aldrig varit aktuellt med något lån eller en övergång och att Tommy vilade från gårdagens match mot Trelleborg är inte kopplat till detta.

Klubben vill alltid utvecklas och det vill vi att våra spelare och ledare också gör! För att klubben ska kunna utvecklas till en stabil klubb på Hockeyettan-nivå krävs det också att klubben innebär en möjlighet för spelare att kunna utvecklas och lyfta mot högre nivåer.

Dela med andra