Jesper Ahlgren förlänger kontraktet!

Han har blivit en favoritpublik med sitt kraftfulla och energirika spel. Nu står det klart att Jesper Ahlgren förlänger kontraktet över säsongen 2022/23!

– Jag är otroligt glad över denna signering! Det är en profilspelare och publikfavorit som kommer bli viktig både resterande del av säsongen samt kommande, säger sportchef Daniel Söderberg.

Den finska powerforwarden har varit skadad ett tag men är på väg tillbaka och väntas snart kunna spela matcher igen. Under säsongen har Jesper hunnit med 8 mål och totalt 13 poäng på de tolv matcher han spelat.

SwedSafe

Att förlänga med Tyringe Hockey var inget svårt val för Jesper, utan han lyfter fram flera anledningar till varför han vill stanna i klubben.

– Jag är verkligen glad över att signa för nästa säsong. När jag hörde att klubben ville förlänga kontraktet fick jag direkt en skön känsla att jag vill stanna. Jag har njutit av min tid i Tyringe, och vi har en bra organisation, härliga supportrar och ett grymt lag så det var ett enkelt beslut! säger Jesper Ahlgren.

Dela med andra