Inför HA74 hemma

Toppmatch hemma på Hovet! Vårt blå och röda lag går ikväll för att säkra Alltvåan samt ta nya poäng mot seriesegern. Kom till Hovet och bär fram laget till nya segrar!

Datum: Fredag 10 december
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV: Staylive
Biljetter: www.tickster.com eller i luckan! Ståplats endast 50 kr!

Huvudtränare Magnus Rahm inför matchen:

SwedSafe

– Fredag och vi möter det tredje topplaget på en vecka. Härligt med utmaningar och chans att säkra Alltvåan. Såklart går vi ju för att vinna serien också!

Vi kommer från en 5-2 seger mot Alvesta där vi gjorde 5-0 första 30 min. Vårt Powerplay gjorde 4 mål på de 4 första försöken. Men även i spelet 5 mot 5 var vi klart bättre laget. Att de får göra 2 mål i en avslagen tredje period må va hänt.

Ha74 kommer från en 5-0 torsk i derbyt mot Boro och är säkerligen revanschsugna. HA är ett lag som lirar hockey med fart och åker i stora bågar så det gäller vi gapar in dem och fångar upp deras speed högt upp i banan. Blir vi passiva går de snabbt. Så det kommer bli en fartfylld tillställning. Det ändå som inte är 100 idag är ju biljettpriset som är 50% – så nu hoppas vi på ert stöd på läktaren idag!

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson (Andrew Masters)

Backar

Tommy Parran Josh Villaflor 

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Viktor Wahldén Melker Bergman

Forwards

Harry Nilsson Ludvig Jansson (ev.) Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson (ev.) T.J. Sneath

Isac Bexdal Felix Franzén Herman Samevik

Filip Jannerstig

Indisponibla: Gabriel Widell, Jesper Ahlgren, Robin Ericsson, Albin Brännström. Frågetecken för Fredrik Hansson och Ludvig Jansson.

Dela med andra