Fredagsmatch: inför Jonstorp hemma

Datum: Fredag 3 december
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV: Staylive
Biljetter: www.tickster.com eller i luckan!

Huvudtränare Magnus Rahm inför matchen:

– Jonstorp kommer på besök! Ett Jonstorp som bytt tränare och lite ändrat spelsätt. Från att tokchecka och rusa på allt så har de dragit hem trupperna lite och ställer upp i någon form av styrspel. Det är vad jag kunnat se i deras senaste matcherna. Vi får se hur de kommerut idag.

De vi vet är att det kommer bli en tuff match med fysiskt spel. Så gäller att vi är med från start. Gäller vi är starka med pucken och hittar bra spel med fart nerifrån. Kan vi göra det kan vi såra dem rejält. 
Sedan vill vi idag se flera smarta beslut i vårt spel, gäller allt från när och hur vi byter till att hjälpa varandra ute pp banan. Senaste matchen tappade vi markering väldigt många gånger i egenzon då vi inte hjälpte varandra i positionsspelet. Här måste de till en skärpning idag.

Victor Carlssongör gomeback idag. Masters får lite välbehövlig vila efter att ha spelat många matcher på rad.

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson (Andrew Masters)

Backar

Tommy Parran Josh Villaflor 

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Viktor Wahldén Melker Bergman

Forwards

Robin Ericsson Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson T.J. Sneath

Isac Bexdal Felix Franzén Harry Nilsson

Albin Brännström Filip Jannerstig Herman Samevik

Dela med andra