Vaccinationsbevis vid inomhusevenemang

För alla över 18 år krävs från 1 december vaccinationsbevis för att gå på ishockey. Efter beslut av regeringen och Folkhälsomyndigheten krävs vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Sverige.

– Vi vill ta ansvar och se till att det är säkert och tryggt att titta på hockey här, även om vi har haft säkra evenemang innan också, säger ordförande Anders Hjärner.

För Tyringe Hockeys del innebär det vaccinationsbevis med start från och med fredagsmatchen mot Jonstorp. Att hämta hem ett digitalt vaccinationsbevis går snabbt och smidigt. Bara följ länkarna nedan för att komma rätt!

Text & Reklam

Krav på vaccinationsbevis har tillkommit efter beslut av regeringen och Folkhälsomyndigheten på grund av ökad smittspridning och gäller vid alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare.

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt är det två tagna vaccindoser som gäller. Vaccinationsbevisen kontrolleras vid entrén, antingen manuellt eller via digitala lösningar.

Så skaffar du vaccinationsbevis:

Ladda ned HÄR!

Har du ej e-legitimation – HÄR kan du beställa!

Läs mer om covidbevis och vad som gäller kring det HÄR!

Dela med andra