Francks Kylindustri tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är glada att kunna presentera Francks Kylindustri som ny TSOS-partner!

TSOS-partner har blivit ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som Francks och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Thurn Data & Systemkonsult

Om Francks Kylindustri

De främsta inom värme och kyla! Francks har sedan 1950 legat i framkant med utvecklingen av industritekniska lösningar inom värme och kyla, som säkerställer sina kunders produktivitet samtidigt som de hjälper till att minska energiförbrukning och miljöpåverkan.

Francks finns i Sverige fördelade på kontor över hela landet. De tror på att fokusera och skapa djup och bred kompetens inom kyla och värme, vilket gör att de blir bättre och kan skapa större värden för sina kunder.  Francks Kylindustri kan kyla och värme, där de ständigt drivs av sina kunders utmaningar genom att skapa innovativa lösningar efter kundernas specifika behov.

Telefon: 0451-38 11 50
Hemsida: https://francksref.com/
E-post: hassleholm@francksref.com

Dela med andra