T.J Sneath tillbaka på isen!

Han inledde säsongen strålande med 1 mål och 1 assist i premiären hemma på Hovet. Men sedan dess har han kämpat med en skada och fått stå bredvid – nu är T.J. Sneath äntligen tillbaka i laguppställingen!

– Det känns skönt att vara tillbaka! Det har varit sju långa veckor för mig. Jag har verkligen saknat att vara på isen med laget, säger T.J.

Redan under försäsongen fick publiken se prov på amerikanens målfarlighet. Och efter seriepremiären mot Olofström var det nog många som förväntade sig mycket poäng från Sneaths klubba. Istället gick knäet sönder.

Text & Reklam

– Jag skadade mitt knä på träning. Sedan har rehabprocessen varit ganska lång och jobbig. Men genom det har jag kunnat komma tillbaka tidigare än först förväntat!

På sistone har laget dragits med mycket skador och skavanker. I flertalet matcher har så många som 6 spelare varit frånvarande av olika anledningar, något som så klart satt sina spår i tabellen för laget. Nu är en målfarlig spelare som hoppas bidra till en ändring på den saken tillbaka i alla fall!

– Jag hoppas kunna bidra med att hjälpa till med fler mål, både i 5 mot 5 men även i PP. En av mina styrkor är vanligtvis andra och tredje perioden så jag hoppas kunna tända laget och bidra till att vi behåller tempo och initiativ under hela matchen, vilket varit en svaghet sista tiden.

Vi hoppas att T.J. får visa prov på detta redan ikväll borta mot Ha74! Men framför allt är vi glada att rehabiliteringen gått bra och att T.J. äntligen är tillbaka på isen.

Dela med andra