Inför Göingederby på Hovet

Det vankas Göingederby på Hovet! Ikväll tar vi emot rivalen Osby IK i ett klassiskt möte hemma på Tyrs Hov. Förra mötet var gastkramande och slutade med seger 5-4. Varmt välkomna på en ny spännande drabbning!

Datum: Onsdag 3 november
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Webb-TV: Staylive
Biljetter: www.tickster.com

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Derby på Hovet! Vågar vi hoppas på 4-siffrigt ikväll? Osby kommer från en tung hemmaförlust mot Jonstorp och är nog rejält revanchsugna. Förra derbyt blev jämnt då Osby överraskade oss med sitt spel, och det tog oss 20 min att hitta vägar och stoppa dem. Sedan ägde vi de 2 sista men var ju fight in på mållinjen.

De har några skickliga killar vi måste få stopp på ikväll och samtidigt lyckas med vårt presspel och avvägningarna där. Det får inte bli att vi jagar i tomme som vi gjorde senast. Vi vill ha mer puck idag och kontrollera spelet bättre, inte komma in i flänghockey där det kastas puckar överallt. Sedan sägs de att de har lite ryssar i träning så vi får se ifall de är med ikväll.

Let get ready to rumble

Preliminär laguppställning:

Andrew Masters (Victor Carlsson)

Backar

Adam Jönsson Tommy Parran

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Josh Villaflor Melker Bergman

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Albin Brännström

Robin Ericsson Felix Franzen Harry Nilsson

Filip Jannerstig Herman Samevik Kody Huyhn

Alfons Paulsson

Indisponibla

T.J. Sneath, Isac Bexdal, Viktor Wahldén och Gabriel Widell.

Dela med andra