Fredagsmatch! Inför HA74 hemma

Fredagsmatch på Hovet! kväll tar vi emot Smålandslaget HA74 Sävsjö hemma på Tyrs Hov. 19.00 släpps pucken – varmt välkomna!

Datum: Fredag 15 oktober
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe

Biljetter till dagens match hittar ni här! eller i luckan på Hovet. Matchen sänds även på vår Staylive-kanal, och den hittar ni här!

Sparbanken Skåne
Thurn Data & Systemkonsult

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Förra matchen var en förlust som kändes. Vi startar och avslutar starkt men är för bleka i mellanakten. Detta samt att vi inte hänger dit våra lägen gör att Alvesta vinner i sudden. Alvesta är ett bra lag och viktigt att inte förringa deras insats. Men vi hoppas snabbt studsa tillbaka igen!

Fredagkväll på Hovet är alltid härligt! Nu är vi revanschsugna också så hoppas att många letar sig ner till Hovet och skapar fredagsstämning. Vi ska kolla på HA under dagen och skapa oss en bild om deras spel. Läser man statsen har de 4 matcher och 7 gjorda och 9 insläppta mål så det är ett gäng som spelar disciplinerat.

Det är upp till mig och Markus att ge grabbarna verktygen till att göra det och vinna! Något jag inte lyckades med i mitt coachande senast när jag ser matchen i efterhand. Där måste jag göra ett bättre jobb som ansvarig för PP och det offensiva spelet. 

Vi har några småskavanker som stör lite men förhoppningen är samma line up som senast. Vi byter dock målvakt så Viktor står. Får nog vänta till uppvärmningen är klar innan vi kan vara 100% på vilka som lirar.

Men kom ner till hovet och hjälp oss till 3 nya poäng — Lets get ready to rumble!

Preliminär laguppställning

Victor Carlsson (Andrew Masters)

Backar

Viktor Wahldén Melker Bergman

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Josh Villaflor Tommy Parran

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Robin Ericsson

Isac Bexdal Felix Franzen Harry Nilsson

Filip Jannerstig Herman Samevik Albin Brännström

Indisponibla

T.J. Sneat och Gabriel Widell

Dela med andra