Inför Alvesta borta

I dag åker A-laget återigen till Småland för nästa bortamatch. Bussen går denna gång till Alvesta för möte med den obesegrade tabelltvåan!

Datum: Onsdag 13 oktober

Nedsläpp: 19.00 

Arena: Virdavallen, Alvesta

Webbsändning: Svenshockey.tv

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Efter söndagens lite oväntat enkla seger mot Boro, som mest slog ifrån sig, möter vi idag obesegrade Alvesta. Ett Alvesta som hos många ses som favoriter i serien. Det ska bli spännande att se hur vi står oss mot dem. Jag hoppas på en välspelad match med två lag som vill spela hockey. Då kommer de bli en bra match!

Det känns som att vi har någon växel till att lägga in och att vi varit lite bekväma stunder av matcherna. Något jag som tränare får ta på mig att inte drivit på dessa stunder. Imorgon kommer krävas 60 minuter av bra hockey.

Laget startar som senast med ett byte: Nils Alm är tillbaka i Rögle efter att ha hjälpt oss 2 matcher och gjort de mycket bra. På hans plats får vi in Melker Bergman som gjorde sin första träning ikväll. Det ska bli spännande att se honom i match!

Herman Samevik kommer tillbaka efter smällen mot Jonstorp. 

Laguppställning

Andrew Masters (Victor Carlsson)

Backar

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Josh Villaflor Tommy Parran

Viktor Wahldén Melker Bergman

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Robin Ericsson

Isac Bexdal Felix Franzen Harry Nilsson

Filip Jannerstig Herman Samevik Albin Brännström

Indisponibla

T.J. Sneath och Gabriel Widell.

Dela med andra