Inför Boro/Vetlanda borta

I dag åker A-laget till Småland för säsongens andra bortamatch. Bussen går till Landsbro för möte med tabelltvåan Boro/Vetlanda!

Datum: Söndag 10 oktober

Nedsläpp: 16.00 

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
SwedSafe

Arena: KFK Mekan Arena, Landsbro

Webbsändning: Svenskhockey.tv

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Efter fredagens seger som vi var nöjda med så reser vi till Landsbro idag för ett tidigt toppmöte ettan mot tvåan i tabellen. Boro är ett spännande lag med en mix av rutin och unga egna killar. De har inlett bra och inte förlorat under ordinarie tid än.

Vi vill spela lite mer kontrollerat idag och vårda pucken mer nerifrån. Något som var svårt i fredags, när de checkar så hårt så blir de lite annat spel. Men vi hoppas kunna göra de idag. Med kontroll in i anfallszon och få till långa anfall.

Laget blir samma som senast med ändringen att Samevik inte är med. Han tvingas vila några dagar efter att de limmade ihop jacket strax ovanför ögat. Herman hade tur i oturen när skridskon han fick i pannan missade ögat med någon cm. Situation när han får skridskon där är olycklig och där ingen motståndare gör fel. Det är i situationen precis innan när Jonstorpspelaren kastar honom i isen som är ful. Vi hoppas ha Herman i träning på tisdag igen.

T.J. ska undersökas på onsdag och Widell ska enligt plan börja hjärntrappan i veckan om inget händer.

Backparen kör vi samma som sist medan  vi kommer rulla in någon forward på Hermans plats bredvid Brännström och Jannerstig. För övrigt gjorde den kedjan de riktigt bra i fredags!

Lets get ready to rumble

Laguppställning

Victor Carlsson Andrew Masters

Backar

Viktor Wahldén Nils Alm

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Josh Villaflor Tommy Parran

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Robin Ericsson

Isac Bexdal Felix Franzen Harry Nilsson

Filip Jannerstig Albin Brännström

Indisponibla

T.J. Sneath, Herman Samevik och Gabriel Widell.

Dela med andra