Fredagsmatch: Inför Jonstorp hemma

Fredagsmatch på Hovet! kväll tar vi emot Jonstorp IF hemma på Tyrs Hov. 19.00 släpps pucken – välkomna!

Datum: Fredag 8 oktober
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe

Biljetter till dagens match hittar ni här! eller i luckan på Hovet. Matchen sänds även på vår Staylive-kanal, och den hittar ni här!

Thurn Data & Systemkonsult

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Skönt med 3 poäng i derbyt! Med hjälp av bra stöd på läktaren kändes det som att vi var hemmalag med Blue Foxes i spetsen. Vi gör det tillsammans!

Osby startade klart bäst, och vi var glada med att ha 1-1 efter första. Vi ändrade lite under första perioden och helt i pausen hur vi skulle spela. Det gjorde att vi tog över matchen och borde haft ledning men 2 bjudningar senare var de 3-3. Sedan leder vi 5-3 men med hjälp av en oerhört billig utvisning och en felpass blev det kamp in i kaklet. Inte vackert eller rolig hockey men 3 poäng.

I kväll kommer Jonstorp som vi mött 2 ggr. Ett lag som går all in, forecheckar och smäller på. Det gäller att vi gjort läxan här och snabbare än Osby matchen hittar vägar att slå dem på. Sedan vet vi om att deras PP är sylvasst och inte ta onödiga utvisningar. Samtidigt hoppas vi att vi också får något PP då vi endast haft 4 st på 2 matcher…..

Men de kommer bli en härlig drabbning på Hovet denna fredag så käka era tacos och idol kan ni se i efterhand. Vi bjussar på underhållning på Hovet tillsammans med Blue Foxes!

Laguppställning

Victor Carlsson Andrew Masters

Backar

Viktor Wahldén Tommy Parran

Isac Hedlund Mads Hanneborg

Josh Villaflor Kalle Tomsson

Forwards

Jesper Ahlgren Ludvig Jansson Emil Ekholm

Kim Runermark Fredrik Hansson Robin Ericsson

Isac Bexdal Felix Franzen Harry Nilsson

Filip Jannerstig Herman Samevik Albin Brännström

Indisponibla

T.J. Sneat och Gabriel Widell

Dela med andra