StaketLarm AB tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är glada över att presentera StaketLarm AB som ny TSOS-partner!

TSOS-partner har blivit ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som Staketlarm AB och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Om StaketLarm AB

I mer än 20 år har StaketLarm och TransNaval varit verksamma i säkerhetsbranschen på vart sitt håll. Från och med 2020 har vi slagit oss samman under namnet StaketLarm Sverige AB och vi är en heltäckande leverantör inom alla typer av områdesskydd. Hela vägen från riktigt avancerade lösningar för kritisk infrastruktur till enklare projekt i civil miljö.

Vi utför alla typer av entreprenader och montage inom områdesskydd och säkerhet såsom stängsel & staket, elstaket, grindar, bommar och dess automatik. Vi har egen verkstad där vi kan anpassa material och produkter för att skräddarsy lösningar.

Med mer än 20 erfarna montörer och servicetekniker kan vi erbjuda en servicegrad som går utanpå det mesta.  Varför inte prova oss? Vi är bara ett telefonsamtal bort!

www.staketlarm.se

0770-825 825
info@staketlarm.se

Dela med andra