Guldfemman 2021/22

Säsongen 2021-22 kommer vi att vara med i Guldfemman – Ditt lokala Drömlag. Vilka fem spelare i Tyringe Hockey tror du lyckas bäst kommande säsong? Välj ut din femma och sätt vännerna på plats i en rolig tävling! Du bidrar till klubbkassan samtidigt som du kan vinna fina priser.

Guldfemman är en rolig fantasy-tävling där du tävlar mot dina vänner och andra supportrar som följer Tyringe på nära håll. Spelarna får poäng för sina prestationer i seriespelet såsom mål, assist med mera. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar.

Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på lagsidan på Guldfemman.se. Det kommer utdelas fina priser till omgångens, höstens, vårens coach samt givetvis den som vinner totalen för säsongen!

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt klubben ytterligare! En Guldfemma kostar 189 kr och hälften av pengarna går till klubben.

Vi kommer att ha en livesänd studio inför seriepremiären på söndag. Där kommer vi prata upp matchen, säsongen och berätta mer om Guldfemman. Startskottet för tävlingen kommer sedan gå den andra omgången av seriespelet. På så sätt får alla supportrar och tävlande möjligheten att kolla hur Rahm formerar laget och scouta vilka spelare man vill ha till just sin femma!

Sätt ihop din 5:a redan idag på: www.guldfemman.se/tyringe-soss

Text & Reklam

Stort lycka till!

Dela med andra