Inför Jonstorp hemma

Det närmar sig seriestart! Men först har a-laget ett dubbelmöte med Jonstorp IF på schemat. En sista chans att slipa på formen inför premiären. I dag, fredag, tar vi emot Jonstorp på Hovet, och imorgon spelas returen på västkusten.

Datum: Fredag 23 september
Nedsläpp: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe
Livesändning:  Här!

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Jag vill inleda med att tacka alla som bidragit till Supporterpengen samt våra partners som hjälpt till att göra värvningen av Fredrik Hansson möjlig. Det är en härlig förstärkning med både hockeykunnande och hans rutin och ledaregenskaper. Han har även varit med om att avancera och vet vad som krävs. Stort tack alla och fortsätt stötta Supporterpengen!

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Idag möter vi Jonstorp hemma och imorgon borta. Alltid spännande att möta lag från vår egen serie. Det är ju även lite av ett derby!

Efter onsdagens match mot HHC var vi väldigt nöjda med 3:e och 4:e kedjorna som kliver fram och gör 5 av 6 mål. Det visar att vi har ett bra djup i laget. De lade grunden till detta genom att vara intensiva och minska tiden för motståndarnas backar på ett riktigt bra sätt. De andra två linorna kan bättre och hoppas att de tar fram det idag och visar vad de kan. Juniorbackarna gjorde dessutom sin bästa match för säsongen, och det märks att de börjar växa in i seniorkostymen på allvar.

Ikväll vill vi se ett rakt spel där vi kan vända spelet snabbt på ett kontrollerat sätt. Sedan vill vi ha igång vårt PP som inte riktigt hittat formen än. Helgens matcher är lite avslutningen på en ganska tuff period med matcher och träningar, men sedan blir det lugnare och mer återhämtning inför seriestarten nästa söndag.

En fredagskväll på Tyrs Hov med publik har vi längtat efter, och vi hoppas vi når de 300 som vi får ta in!

Preliminär laguppställning

Målvakter

Victor Carlsson (Andrew Masters)

Backar

Tommy Parran Kalle Tomsson

Mads Hannerborg Josh Villaflor

Isac Hedlund Adam Jönsson

Fredrik Smith-Petersen

Forwards

Kim Runermark Ludvig Jansson Jesper Ahlgren

Robin Ericsson Emil Ekholm T.J. Sneath

Isac Bexdal Felix Franzén Harry Nilsson

Herman Samevik Filip Jannerstig Alfons Paulsson

Albin Brännström

Saknas: Viktor Wahldén, Gabriel Widell och Fredrik Hansson.

Dela med andra