Inför dubbelmöte mot Trelleborg

I helgen är det fullt upp för a-laget! Idag är det bortamöte med Trelleborg 14.00 och imorgon blir det retur på Tyrs Hov 16.00.

Glöm inte köpa biljett till hemmamatchen mot Trelleborg innan 12.00 söndag!

Swisha 60 kronor per biljett till 123 691 59 61. Skriv antal biljetter och namn på den biljetten gäller i meddelandet. Max 8 biljetter per sällskap. Säsongskortsinnehavare går in gratis.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
SwedSafe

Rahm inför helgens båda möten med Trelleborg:

– Back to back mot Trelleborg. Två träningar har vi haft efter matchen mot Sölvesborgs. En match där vi stötte på problem med deras våldsamma forecheck. Det är något vi får räkna med att alla lag kör i den här ligan tydligen både när de har chans och inte har chans. Så det gäller att vi är ödmjuka och vrider på skallen varje gång även när man tror man har tid. Med smartness och mycket snack så kan vi komma ut med odd man rushes.

Trelleborg vet vi inte så mycket om men vi är förberedda på att de också kommer ut hårt. Så ödmjuka samt att vi ska gasa från början imorgon så ska vi kunna lösa det. PP behöver också bli bättre och effektivare med mer avslut. Det är något jag får ta på mig då jag styrt pp i tron om att motståndarna lirar PK på ett sätt men visade sig senare att det mer var 4 man framför mål som gällde. Där ska vi ha lite nya lösningar till helgen men med samma grund.

Laguppställning lördagens match

Andrew Masters (Victor Carlsson)

Backar
Tommy Parran Kalle Tomsson

Christian Hanneborg Fredrik Petersen

Kalle Eryd Isac Hedlund

Forwards
Ludvig Jansson Robin Ericsson Jesper Ahlgren

Emil Ekholm Isac Bexdal Harry Nilsson

Filip Jannerstig TJ Sneath Felix Franzén

Herman Samevik Albin Brännström Alfons Paulsson

Cody Huynh

Vilar lördag: Kim Runermark, Viktor Wahldén, Josh Villaflor och Gabriel Widell.

Dela med andra