Biljettinfo inför Trelleborg hemma

A-laget är mitt uppe i försäsongen och några träningsmatcher kvarstå innan seriespelet drar igång. Nästa hemmamatch är på söndag, 16.00, då vi tar emot Trelleborg hemma på Tyrs Hov.

Den 29 september släpper restriktionerna för publik vid sportevenemang, men tills dess följer vi rådande rekommendationer. Precis som vid tidigare träningsmatcher får vi endast ta in 300 sittande åskådare på Tyrs Hov fram tills dess.

Säsongskortsinnehavare går in gratis och har företräde. Publikvärdarna i entrén har listor med era namn om de fysiska korten ej anlänt än. För övrig publik gäller först till kvarn och endast förköpta biljetter.

SwedSafe

Så här köper du biljett:

Swisha 60 kronor till 123 691 59 61 per biljett. Skriv antal biljetter och namn på den biljetten gäller i meddelandet. Max 8 biljetter per sällskap. Fri entré för barn gäller ej utan alla löser inträde.

För att kunna hantera det administrativa gäller endast biljetter köpta innan 12.00 på lördag.

På matchdag gäller ingång A, på markplan, som entré för samtliga.

Om vi alla håller oss till ovan ska det lösa sig smidigt och lätt.

Vi hoppas att vi ses på Hovet!

Dela med andra