Inför Sölvesborg IK

Vi närmar oss oktober och seriestart, men först ska formen slipas under några träningsmatcher! Imorgon, tisdag, 19.00 åker vi till Sövleshov för träningsmöte med Sölvesborg IK.

Datum: Tisdag 14 september
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Sölveshov, Sölvesborg
Livesändning:  Här!

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Magnus Rahms tankar inför matchen:

– Efter matchen mot Rögle hemma senast har vi bara tränat så vi lär vara lite ringrostiga. Vi möter ett Sölvesborg som vi inte har en aning om egentligen, vilket som kan vara bra på försäsongen då vi kan ha fokus på vårt spel till 100% inför matchen.

Vi har hunnit gå igenom alla delar i spelet nu och hoppas kunna se detta under matchen. Viktigast för oss tränare är att grunderna sitter i försvarsspelet över hela banan, det offensiva kommer komma om vi sätter defensiven. Vi vill också att vi kan kontrollera pucken och anfalla med fem man, så vi kommer ha fokus på urspel och spelvändningar.

Internt har vi satt lite mål om hur vi ska agera i matcherna och vad vi tror krävs för att uppnå dem, så det vill även se resultat av. PP och PK har vi varit inne på sista två träningarna nu och förhoppningsvis sitter detta med!

Preliminär laguppställning:

Målvakter

Victor Carlsson Andrew Masters

Backar

Tommy Parran Isac Hedlund

Viktor Wahldén Mads Hannerborg

Fredrik Smith Pedersen Kalle Tomsson

Kalle Eryd

Forwards

Kim Runermark Ludvig Jansson Robin Ericsson

Albin Brännström Emil Ekholm Jesper Ahlgren

Isac Bexdal Felix Franzén T.J. Sneath

Filip Jannerstig Herman Samevik Alfons Paulsson

Dela med andra