JJ Stensättning tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är mycket nöjda över att få presentera JJ Stensättning som fortsatt TSOS-partner!

Tyringeföretaget JJ Stensättning tror på byns lag Tyringe Hockey och har skrivit på ett partnerskap för kommande säsong. Läs mer om våra partnerskap här!

SwedSafe
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Om JJ Stensättning

JJ Stensättning arbetar med en tydlig målsättning. De följer kunden och branschen och lägger stor vikt vid kvalitet och miljö. Kunden ska kunna känna ett stort förtroende för dem som leverantör, oavsett om de levererar till privatperson eller en stor uppdragsgivare.

Med sin gedigna erfarenhet har de öga för helheten och en god materialkunskap. Korta svarstider, effektiv service och tydlighet är en prioritet i verksamheten. De driver prestigelöst och med eftertanke och omtanke.

Anlita JJ Stensättning redan idag!

www.jjstensattning.se/.com/

0733223433

Dela med andra