Säsongens första match!

Det närmar sig hockey! På lördag, 14.00, tar vi emot Värnamo i säsongens första match hemma på Hovet. 

Vi är såklart överlyckliga över att få kunna bjuda vår publik på hockey igen! Men det krävs vissa förhållningssätt för att vi ska få göra detta.

Precis som vid ispremiären i måndags får vi endast ta in 300 sittande åskådare på Tyrs Hov. Eftersom vi har sålt ungefär 150 säsongskort kommer det därför att finnas 150 biljetter till lördagens match. 

Thurn Data & Systemkonsult

Säsongskortsinnehavare går in gratis och har företräde. Publikvärdarna i entrén har listor med era namn eftersom säsongskorten skickas ut i början av september. För övrig publik gäller först till kvarn och endast förköpta biljetter.

Så här köper du biljett:

Swisha 60 kronor till 123 691 59 61 per biljett. Skriv antal biljetter och namn på den biljetten gäller i meddelandet. Max 8 biljetter per sällskap. Fri entré för barn gäller ej utan alla löser inträde.

För att kunna hantera det administrativa gäller endast biljetter köpta innan 12.00 på fredag.

På matchdag gäller ingång A, på markplan, som entré för samtliga.

Om vi alla håller oss till ovan ska det lösa sig smidigt och lätt.

Vi hoppas att vi ses på Hovet!

Dela med andra