Harry Nilsson skriver på A-lagskontrakt!

Tyringe Hockey har skrivit kontrakt med den 19-årige forwarden Harry Nilsson!

Harry har Glimma HK som moderklubb men han har spenderat juniortiden i den blå och röda tröjan. Nu fortsätter han alltså sin karriär i Tyringe Hockeys a-lag.

– Det känns väldigt roligt och spännande att skriva mitt första a-lagskontrakt med Tyringe Hockey, säger Harry.

Sparbanken Skåne

Den unge forwarden ser fram emot att få spela seniorhockey kommande säsong – och målet är lära sig och så småningom ta en plats.

– Det ska bli kul att testa på a-lags hockeyn på riktigt! Det kommer bli en lärorik säsongen eftersom det är min första. Målet är att komma in i a-lags hockeyn på ett bra sätt! menar Glimmabördige Nilsson.

Men för att ta steget upp till seniorhockeyn och komma in i den sortens hockey menar den unge forwarden att det krävs hårdare spel från honom själv.

– Man kan alltid utveckla allt i sitt spel men en sak jag behöver utveckla är det fysiska spelet. Jag tränade även väldigt mycket snabbhet inför denna säsong för att bli en snabbare spelare, säger Harry målmedvetet. 

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare för de förväntansfulla fansen? 

– Jag är en ytterforward som gillar det offensiva spelat men som såklart även jobbar i det defensiva. Mina främsta styrkor skulle jag nog säga är mitt spelsinne, att jag kan läsa av spelet väldigt bra och sen har jag ett bra och hårt skott, säger Harry.

Till sist, vad vill du hälsa alla Tyringesupportrar som är sugna på hockey?

– Vi ses snart!

Dela med andra