Ispremiär och försäsongsmatcher 2021

Planeringen och arbetet inför säsongen rullar på! Ispremiär på måndag och åtta träningsmatcher inplanerade fram till seriens start – första matchen är hemma i Tyrs Hov mot Värnamo i slutet av augusti. 

Ispremiär

A-laget går på is den 16:e augusti och matchandet kommer bara några dagar därpå. Laget beträder Hovets is för sitt första ispass 18:00 på måndagen. Alla blå och röda i publiken kommer bjudas på spelarpresentation, försäljning av merchandise med mera. Enligt rådande restriktioner får vi ta in 300 sittande åskådare på Tyrs Hov. Det är först till kvarn som gäller.

Träningsmatcher

Huvudtränare Magnus Rahm har tillsammans med sin kollega och assisterande tränare Marcus Jörgensen satt ihop ett spelschema för försäsongen. I träningsmatchandet kommer det att bjudas på motstånd från kommande seriekonkurrenter, SHL-klubbars J20 samt ett storsatsande lag från Hockeytrean.

Thurn Data & Systemkonsult
Sparbanken Skåne

En liten annan godbit är att laget kommer spela så kallade back to back-matcher vid två tillfällen – då man möter varandra två kvällar i rad med en hemma och en bortamatch var.

Säsongskortsinnehavare har förtur till träningsmatcherna på Tyrs Hov då det gäller 300 sittande i publik även där. Passa på att köpa ditt säsongskort här! för att säkra din plats.

Spelschema försäsongen 2021/22

  • 21/8 Värnamo (h)
  • 25/8 Rögle J20 (h)
  • 14/9 Sölvesborg (b)
  • 18/9 Trelleborg (b)
  • 19/9 Trelleborg (h)
  • 22/9 Helsingborg (b) Helsingborg HC
  • 24/9 Jonstorp (h)
  • 25/9 Jonstorp (b)

Huvudtränare Magnus Rahm om försäsongen:

Här har ni alltså våra träningsmatcher för kommande säsong. Det är åtta matcher som ligger lite udda tidsmässigt då jag vill komma igång och spela två matcher så tidigt som möjligt för att kunna få en bra bild över årets trupp. Där ligger fokus på att kunna se vilka som funkar tillsammans samt se hur killarna agerar utan att vi har hunnit nöta in något spelsystem. Då får jag och Marcus även chansen att justera vår gameplan lite till nästa match.

Vi matchar också ganska tufft på slutet då vi vet att spelschemat i serien kommer att vara ganska tight för att se hur killarna reagerar på detta. Sedan är det alltid roligt med lite back to back-matcher då de kan ge lite extra hetta som träningsmatcher annars brukar sakna.

Huvudtränare Magnus Rahm ser fram emot att se sitt lag spela matcher igen.

Vi hoppas ju så klart att det får komma lite publik redan på dessa matcher, då det var det som saknades mest ifjol! Daniel har gjort ett bra jobb, och vi kommer att ha ett slagkraftigt lag på pappret. Sedan ska vi få ihop gruppen och skapa en vinnarkultur i klubben igen. Vi kommer att ha en hög målsättning och killarna kommer hit för att vinna hockeymatcher!

Vi ses om någon vecka! / Rahm

Dela med andra