ICA Maxi Trelleborg tror på Tyringe Hockey!

Den blå och röda familjen är stor och utbredd! Tyringe Hockey är glada att presentera Maxi ICA Stormarknad i Trelleborg som ny TSOS-partners.

TSOS-partner har blivit ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som ICA Maxi Trelleborg och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Text & Reklam

OM ICA Maxi Trelleborg

På Maxi ICA Stormarknad Trelleborg vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

När du kommer till oss på ICA Maxi i Trelleborg får du en hel värld av smaker. Du hittar lätt, inspireras och lär dig samtidigt nya saker om våra råvaror. Våra olika avdelningar leder dig rätt till din festmåltid eller till dagens vardagsmål som snabbt ska vara på bordet. Är du kanske ute efter lite prylar och kläder just idag? Det har vi också. Vårt sortiment är brett. Bara fråga oss i personalen – vi hjälper dig gärna!

Maxi ICA Stormarknad Trelleborg

Strandridaregatan 10, Trelleborg

www.ica.se/butiker/maxi/trelleborg

Dela med andra