Stjerndahl & Wikborn tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är mycket glada att kunna presentera advokatfirman Stjerndahl & Wikborn som TSOS-partner även denna säsong!

Stjerndahl & Wikborn tror på Tyringe Hockey och har skrivit på ett partnerskap för kommande säsong. Läs mer om våra olika partnerskap här!

Om Stjerndahl & Wikborn

Stjerndahl & Wikborn en allmänpraktiserande advokatbyrå med särskild inriktning på affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt och brottmål. Advokatbyrån har sitt huvudkontor Hässleholm samt ett platskontor i Klippan och bistår såväl privatpersoner som små och medelstora företag.

Sparbanken Skåne

ALLMÄN JURIDIK

Inom den allmänna juridiken bistår advokatfirman privatpersoner med rådgivning inom de flesta av juridikens privaträttsliga områden även om särskild fokus ligger på fastighetsrätt, familjerätt och brottmål. En stor del av advokatfirmans uppdrag består i att agera som ombud inför domstol i såväl privaträttsliga tvister som brottmål.

https://stjernadvokat.se/

Dela med andra