FCT Köpcenter tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är glada över att kunna presentera FCT Köpcenter i Tyringe som ny TSOS-partner!

TSOS-partner har blivit ett populärt partnerskap eftersom du som partner inte bara får exponering i Tyrs Hov och på klubbens sociala medier, utan även en stående inbjudan till de partnerträffar klubben anordnar i samband med varje hemmamatch.

Läs mer om våra olika partnerskap på bli partner – Gör som Hässleholm Miljö och teckna ett TSOS-partnerskap idag!

Text & Reklam
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Om FCT Köpcenter

FCT Köpcenter – alltid värt ett besök! Efter en dagstur till Förmedlingscentralen i Tyringe är inköps- och julklappslistan avprickad. Husvagns- och husbilsprylarna inköpta, garderoben uppdaterad, heminredningsdrömmarna förverkligade och till och med hunden och katten har fått allt vad de kan önska och mycket mera. Och prislappen på allt? På fyndnivå helt klart! 

Följ FCT Köpcenter på Facebook, så håller du koll på allt spännande och roligt som händer. Kampanjer, evenemang, specialerbjudanden och mycket annat. Allt det där du vill vara först med att få reda på och inte vill missa!

www.fctkopcenter.se

Dela med andra