Ny assisterande tränare klar!

Tyringe Hockey har anställt Marcus Jörgensen som assisterande tränare för säsongen 2021/2022!

– Målet är självklart att ta upp Tyringe till Hockeyettan igen! Det är en klubb som ska ligga i Hockeyettan med den hallen och fansen som alltid har bra tryck på läktarn. Men det är en lång resa och mycket jobb framför oss, säger Jörgensen.

Den 24-årige Marcus Jörgensen har varit en duktig hockeyspelare själv. Och väldigt nyligen! Så sent som förra säsongen spelade han i Kallinge/Ronneby. Under sin karriär som aktiv har han även representerat Rögle J20 och Red Bull Salzburg. Nu tvingas han alltså lägga av på grund av skadeproblematik. Men Marcus är inte klar med ishockeyn – kommande säsong står han bredvid huvudtränare Magnus Rahm i båset.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Sparbanken Skåne

– Jag fick tyvärr sluta spela själv på grund av några hjärnskakningar vilket är tråkigt såklart men nu öppnar det upp för en ny karriär som tränare. Såklart blir det en ny utmaning för mig och det är annorlunda jämfört med att spela själv. Men jag är grymt motiverad för uppgiften och kommer få bra hjälp av Magnus och Daniel.

Sportchef Daniel Söderberg om senaste tillskottet:

– Marcus är en kille som Magnus känner väl och som vi tycker är rätt personlighet att få in kring laget. Han ska bidra med en positiv attityd i omklädningsrummet och kunna lägga fokus på individuella planet för respektive spelare samt ha en tät dialog och vara bollplank.

Vi hälsar Marcus Jörgensen varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Dela med andra