Amerikansk defensiv kugge klar!

Lagbygget för säsongen 2021/2022 fortsätter – Tyringe Hockey har har skrivit kontrakt med den amerikanska backen Tommy Parran!

Tommy Parran är en 25-årig back som kommer bidra med kvalité och erfarenhet till lagbygget 2021/2022. Amerikanen kommer senast från proffsligan ECHL och laget Adirondack Thunder. Nu är han alltså klar för Tyringe Hockey och återtåget till Hockeyettan!

Sportchef Daniel Söderberg presenterade nyförvärvet i webbsändningen Soda Signar. Och sportchefen är mycket nöjd med tillskottet.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
SwedSafe

– Tommy har spelat i en bra liga och varit en kugge defensivt där. Bland annat spelade han säsongen 19/20 med Ludvig Larsson som just skrev på för Rögle i SHL. Jag har pratat med Ludvig om Tommy och han hade bara positivt att säga om honom både som spelare och person. Det är viktigt att vi får hit rätt personligheter också som kan hjälpa de yngre och vara en ledare både på och utanför isen, säger sportchef Daniel Söderberg.

En intervju och närmare presentation av Tommy kommer senare.

Vi hälsar Tommy Parran varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Dela med andra