Micke Nilsson VVS tror på Tyringe Hockey!

Tyringe Hockey är glada över att presentera Micke Nilsson VVS som ny TSOS-partner samt partner till ungdomsverksamheten!

Micke Nilsson VVS tror på Tyringe Hockey och har skrivit på ett partnerskap för 2 år som riktar sig till både föreningen i stort och ungdomsverksamheten.

Läs mer om våra partnerskap här!

SwedSafe

Om Micke Nilsson VVS

Micke Nilsson VVS grundades i början av 2019 av Mikael Nilsson, och är ett mindre VVS-företag med tre anställda för tillfället. De erbjuder allt inom VVS till både privatpersoner som företag och är auktoriserade enligt säker vatteninstallation. Framför allt arbetar de inom Hässleholmsområdet, men kunder finns runt om i hela Skåne.

Micke Nilsson VVS arbetar hårt för att serva kunderna på bästa sätt, ha ett trevligt bemötande samt alltid vara i tid. Deras målsättning är att ge er kunder bästa service och råd för att ni ska vara nöjda!

Anlita Micke Nilsson VVS redan idag!

0732–90 08 76

Dela med andra