Juniorlagen förbereder för framgång

Försäsongen är i gång på allvar, och våra juniorerna förbereder sig just nu för att kunna tampas så bra som möjligt kommande säsong! I dagsläget är två tränare klara för J-lagen: Huvudtränare André Peltonen och assisterande tränare Oliver Lindquist – båda med ett förflutet som spelare i klubben.

Just nu har juniorlagen tre fyspass och ett ispass i veckan. Med klubbens nya fystränare, Jimmy Lagerkvist, lägger nu spelare och ledare grunden för framgång, både på ett individuellt plan och som grupp och lag.

Redan förra säsongen satsade klubben för att ta upp J18 till Division 1. Som alla säkert redan vet pausades säsongen. Synd var det då laget verkligen var på G med sex vinster av sex möjliga! Den kommande säsongen kommer därför satsningen fortsätta med ett uttalat mål att ta steget till J18 Division 1.

Thurn Data & Systemkonsult
Sparbanken Skåne

För att spetsa till den redan duktiga befintliga gruppen öppnar J-lagen upp för try-out på isträningarna. Skulle du vara intresserad av att försöka slå dig in i laget? Då är du varmt välkommen att höra av dig till huvudtränare André Peltonen på 073-358 71 65.

Dörren kommer även att vara öppen för klubbens hungriga A-pojkar som vill upp och försöka slå sig in i laget!

Målsättning under säsongen är att få upp juniorspelare i A-laget. Och hela satsningen görs tillsammans i samarbete med klubbens ledare – från A-pojkarna upp till A-lagstränarna.

Med André och Oliver i spetsen hoppas Tyringe Hockey kunna genomföra denna satsning för att på sikt höja nivån på båda våra juniorlag och kunna producera fler spelare till klubbens A-lag!

Dela med andra