TILLSAMMANS ska vi tillbaka

Styrelsen i Tyringe Hockey delar den oerhörda besvikelse många känner för att Tyringe Hockey inte kommer att spela i hockeyettan nästa säsong. Våra långsiktiga planer var inte att ta ett steg nedåt i seriesystemet utan snarare åt andra hållet. När vi nu summerar säsongen så är resultatet som det är och vi kan bara konstatera att vi inte har lyckats nå våra och andras förväntningar.

Den unika säsong som har genomförts i pandemins verklighet har inneburit stora prövningar för hela vår förening. Barn och ungdomar har inte fått träna, spela matcher, delta i camper och andra aktiviteter i samma utsträckning som varit planerat. Föräldrar har inte fått vara med och se och stötta sina barn och ungdomar. Inte fått möjlighet till att träffa andra föräldrar och bygga den där familjära känslan av engagemang som är ganska unikt inom ishockeyn.

När vi nu blickar framåt och börjar hoppas på att pandemin skall släppa sitt grepp om vår värld så är vårt värdegrundsord TILLSAMMANS viktigare än någonsin.

Text & Reklam
Thurn Data & Systemkonsult

Styrelsen står enade bakom att Tyringe Hockey på alla områden inom vår förening skall komma tillbaka starkare än någonsin. Det gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans!

Vi skall fortsätta satsa på våra ungdomar och juniorer genom att fortsätta och öka vårt arbete med att ordna camper på alla lov, öka de ekonomiska förutsättningarna genom riktad sponsring till ungdomar och juniorer, utveckla våra spelare i kost och träningslära samt öka dialogen och samarbetet med samtliga föräldrar för att tillsammans kunna utveckla vår ungdoms- och junior verksamhet.

Tyringe Hockeys ekonomi är stabil tack vare att hela föreningen i ett tidigt skede ställde upp med att hjälpa till genom bland annat extra arbeten & lottförsäljningar. Även supportar och sponsorer har bidragit med en ovärderlig insats under det gångna året. Det visar på vad vi tillsammans kan åstadkomma i en mycket svår tid för vår förening.

Vi är fast beslutna om att satsa på ett återtåg till hockeyettan för Tyringe Hockeys representationslag samt att få upp våra juniorlag i högre serier. Tyringe Hockey är en förening med stark tradition och stort hockey engagemang och vi har alla förutsättningar för att driva framgångsrika ishockeylag högre upp i seriesystemen. Den styrka som finns i Tyringe och Tyringe Hockey är oerhört stor och styrelsen är övertygade om att vi tillsammans skall få Tyringe Hockey att nå sin fulla potential. För att kunna nå dit vi alla vill så behöver vi alla tillsammans göra det vi kan för vår förening. Vi behöver bygga en organisation där inte några få gör allt utan där alla kan göra något.

Styrelsen hoppas nu att alla står med oss på perrongen och kliver på när tåget går.

För TILLSAMMANS ska vi tillbaka!

Dela med andra