Inför Tranås hemma

Ikväll gästar Tranås AIF Tyrs Hov för match nummer två i kvalserien. Tranås som likt Tyringe vann i första rundan.

Rahm inför

Dax för runda 2. Vi fick en bra start med seger direkt. Nu gäller de att vi landar laddar om och repeterar. Tätt med matcher så att kunna ladda om snabbt efter seger är viktigt. Vi vet vad som tog oss till seger och det gäller att vi gör det igen.

Tranås som bytt tränare kommer från en seger också. Vi har tittat på vad de ändrat i sitt spel och justerat oss lite där. Nyckeln till seger är dock att vi gör samma jobb, byte efter byte. Tålamod och viljan att vinna.

Sparbanken Skåne

Vi tränade igår med fokus på dagens match. Alla killar tränade igår och är redo för kvällens drabbning. Hur vi ska formera laget funderar vi som bäst på just nu. Hemmamatch och fredag med vår i luften, härlig känsla som vi ska göra de bästa av.

Let’s get ready to rumble!

/Magnus Rahm

Dela med andra