Inför Borås borta

Idag reser Tyringe till Knalleland för match borta mot Borås i Hockeyettan. Borås som ligger på platsen efter Tyringe jagar även dem formen inför stundande kvalserie.

Rahm inför

Efter söndagens match var de igår lättare träning. I söndags gick det mesta vår väg. Att vi lyckas göra 10 mål med bud på mer är ju inget vi räknar med varje dag. Vi ska ta med oss de delarna vi gjorde bra. Vi spelade bort deras press på ett grymt sätt. Kan vi fortsätta med det idag blir vi farliga.

Annars är fokus på försvarsspelet just nu. Att hitta rätt i positionerna och komma ut i press snabbare. De funkade bra i söndags men vi måste kunna göra de oftare. Borås är ett bra lag och de har tightat till sin defensiv så där måste vi hitta nycklar för att slå dem.

SwedSafe

Lite små ändringar i laget blir de. Oskar Magnusson och Samuel Hou Gustavsson spelar inte. Bálint Horváth och Tanner Butler kommer in. Strazz vaktar kassen idag.

Nu kör vi

/Magnus Rahm

Dela med andra