Inför serieavslutningen

Nu är spelschemat spikat… hoppas det håller nu

Det blir en intensiv period som avslutar serien. Vi kommer spela fyra matcher på sju dagar. En härlig utmaning. Tre av de fyra motståndarna kommer vi få möta i kvalet. Kallinge och Borås sedan står sista platsen mellan Hanhals och Tranås. Här har Hanhals en fördel som inte har lika tufft program kvar som Tranås.

Vi börjar på söndag efter två veckors uppehåll hemma mot Hanhals. Sedan blir det två långresor med Borås borta på tisdag och Tranås borta på torsdag. Sedan avslutas serien med Kallinge hemma på lördag. 

Vi vill hitta en bra form inför kvalet så dessa matcher blir viktiga för att komma in med en bra känsla inför kvalet. Förhoppningsvis är de flesta tillgängliga för spel redan på söndag. Sedan gäller det att matcha smart för att vara redo för kvalet. Vi tror att kvalet börjar den 24:e mars med sex matcher på tolv dagar och således avslutar på påskdagen den 4:e april. Så en spännande avslutning av säsongen väntar. Vi är laddade och hoppas att ni också är det.

Vi skall klara detta Tillsammans så att det spelas hockeyettan hockey även till hösten

Magnus Rahm

Text & Reklam
SwedSafe
Dela med andra