Inför Kalmar borta

I eftermiddag åker Tyringe till Kalmar för match i ATG Hockeyettan. Sist lagen möttes vann Kalmar i Tyrs Hov med klara 5-1.

Rahm inför

Dags igen nu blir de tight med matcher efter vårt uppehåll. 5 matcher på 10 dagar.

Fredagens match var en match där det syntes att bägge lagen vilat ett tag. Tycker vi inleder bra första 10 och avslutar med 20 bra minuterna. Tyvärr räcker inte de och det blir förlust 5-6.

Text & Reklam
SwedSafe

Idag vill vi starta med samma desperation som vi har sista 20. Att vi kommer med fart och gör det jobbigt för motståndarna. Kalmar är ett skillat lag som är bra när de får tid och yta att spela på. Här gäller det att vi är aktiva och sätter press på dem direkt. Vinner pucken tidigt och flyttar fram spelet snabbt. De har ett grymt PP så spela hårt och rejält utan att dra på oss utvisningar är melodin idag.

Victor vaktar kassen idag. Lite osäkert hur vi formera laget i övrigt. Cuce saknas idag tillsammans med de som var borta senast. Filip Jannerstig kommer in i truppen idag. Roligt för Filip som inte lirat tävlingsmatch på över ett år.

Jag vill från lagets sida tacka för det stöd Supporterpengen 2.0 inbringade under fredagens match. Ni är så grymt saknade på läktaren allihop. Vi ska idag göra allt för att ta med tre poäng från Kalmar.

Och glöm aldrig vi gör detta #TILLSAMMANS

Dela med andra